Skip to content

Kajaker till sport och fritid

Välkommen till Kajaktjänst. I vårt sortiment hittar du stabila fiskekajaker och fritidskajaker för en till tre personer.

Våra kajaker är kompletta paket, fullt utrustade med paddel, spöhållare och förvaring, en till två stolar med roder beroende på modell.

Hämtas på plats efter överenskommelse eller skickas med Shiplink / Posten. Kontakta oss vad kostnaden för frakt blir hem till dig

tel 0706 563048  info@kajaktjanst.se

Nu kan du betala med kort, faktura eller delbetala efter önskemål.

 

Nu kan du betala med kort, faktura eller delbetala efter önskemål.

JAKT journalen

Mångsidig Kajak – Jag har alltid velat testa en fiskekajak under bäverjakten sedan jag såg en för några år sedan. Från företaget Kajaktjänst har tidningen fått låna och testa en modell som heter Ocean II en kajak som är anpassad till fiske och jakt men naturligtvis funkar den till upptäcktsfärder i vardagen med. Modellen är oerhört välgjord i ordentligt stryktålig plast. Vikten är endast 32 kg i rent utförande så den är enkel att lasta och lossa. Du sitter oerhört bekvämt i kajaken, tänk justerbar campingstol. Modellen är en tvåmans kajak men du kör den enkelt själv. Stabiliteten i denna farkost går inte att jämföra mot en traditionell canadensare eller kanot, här sitter du stadigare när du glider fram och spanar efter bävern. Det finns ett oerhört stort utbud av tillbehör, gevärs- och spöhållare, telefon och kamerahållare, korta och långa fästen.

Foto: Tommy Östlund

bildserie2

Hela RAILBLAZA sortimentet ser ni på www.railblaza.com

Det vi inte har hemma tar vi hem efter överenskommelse.

Gå in under produktbeskrivning för vald RAILBLAZA tillbehör för att se en produktfilm

Railblazakatalog2019